AndersB napisał:
Lindemans napisał:
Zawsze mozna probowac wytlumaczyc sie ze swojej glupoty, nieudolnie i nagle, probujac zmienic sens swojej wypowiedzi. Niepismienni na pewno to lykna. AndersieB
ale żeś sie przyjebała linde... coś tam
, potrafie pisać nie robiąc błędów w naszym(nie twoim
) ojczystym języku i nie rozumie skąd ta uwaga do mnie, rozumie gdybym w każdym poście robił rażące byki...
długo musiałaś śledzić moje posty żeby znaleźć błąd ort?
Po pierwsze bardzo zes wulgarny
, ale to Twoj wybor, jak sie prezentujesz.
Po drugie, po czym wysuwasz swe "genialne"wnioski, ze jezyk polski nie jest moim jezykiem ?
Rozumiem, ze on nieco odbiega od tego, ktorym Ty sie poslugujesz (pewnie to Cie zwiodlo
), ale to jest jezyk polski i to jest moj jezyk ojczysty. Dlatego go szanuje. Dziwne ? No jak widac niektorzy nie sa w stanie tego pojac
. Dobry Polak, to np. taki, ktory chla wodke z przemytu, zre polskie konserwy, ale jak szanuje jezyk ojczysty, to juz w Twoim zalozeniu nawet nie Polak
No kto to widzial takie mecyje, nie dosc, ze jezyk szanuje, to jeszcze matolom i niedoukom uwage zwraca
Doskonale wiesz czego dotyczyla moja uwaga, ale nie jestes w stanie przyjac do wiadomosci krytyki, ani tego, ze walisz bledy notorycznie. Te "nie rozumie"- "rozumie", to tez genialna wersja polszczyzny. Nie musze sledzic i nie sledze Twoich postow (ogolnie nie wzbudzaja mojego zainteresowania) w celu wyszukiwania bledow, poki co, jak widzisz, Twoje posty "swieca" po oczach same tymi bledami. To nie ja "wysledzilam" dzis na forum Twoja wypowiedz, to Ty wysledziles i przyleciales za mna szukac "jadki"
Lindemans napisał:
Zawsze mozna probowac wytlumaczyc sie ze swojej glupoty, nieudolnie i nagle, probujac zmienic sens swojej wypowiedzi. Niepismienni na pewno to lykna. AndersieB

długo musiałaś śledzić moje posty żeby znaleźć błąd ort?
Po pierwsze bardzo zes wulgarny

Po drugie, po czym wysuwasz swe "genialne"wnioski, ze jezyk polski nie jest moim jezykiem ?

Rozumiem, ze on nieco odbiega od tego, ktorym Ty sie poslugujesz (pewnie to Cie zwiodlo

Doskonale wiesz czego dotyczyla moja uwaga, ale nie jestes w stanie przyjac do wiadomosci krytyki, ani tego, ze walisz bledy notorycznie. Te "nie rozumie"- "rozumie", to tez genialna wersja polszczyzny. Nie musze sledzic i nie sledze Twoich postow (ogolnie nie wzbudzaja mojego zainteresowania) w celu wyszukiwania bledow, poki co, jak widzisz, Twoje posty "swieca" po oczach same tymi bledami. To nie ja "wysledzilam" dzis na forum Twoja wypowiedz, to Ty wysledziles i przyleciales za mna szukac "jadki"